Permanent Make-up

Permanent Makeup er en blid form for tatovering, som har en holdbarhed på 3-5 år, derfor kalders det for semi permanent makeup. Behandlingen henvender sig til både kvinder og mænd i alle aldre (dog over 18 år).

En god løsning, hvis du f.eks. føler, at du fra naturens hånd mangler bryn (eller har overplukket dem), at brynene har en ujævn og trist form – eller du måske gerne vil have en fin, diskret og naturlig eyeliner, uden at du behøver at lægge makeup hver dag.

Permanent Makeup er en makeup, hvor man ved hjælp af en meget tynd nål lægger farve (pigmenterer) i det øverste lag af huden, altså lige under det øverste hudlag. Det mest almindelige er at få lavet bryn og læber.

Permanent Makeup er også perfekt, hvis læbernes kontur er tæt på at være usynlig, og du ønsker mere fylde eller ganske enkelt bare lidt mere farve.

Behandlingerne henvender sig også til kvinder, der er sensitive og allergiske, og som f.eks. ikke tåler almindelig makeup.

BIOTEK Permanent Makeup laves så naturligt, at omgivelserne ofte kun bemærker, at man ser friskere ud, når man har fået behandling.

Spørg efter special brochure.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

MandagEfter aftale
TirsdagEfter aftale
OnsdagEfter aftale
TorsdagEfter aftale
FredagEfter aftale
LørdagEfter aftale
Powered by CBIT online booking system